Home » Автоматизација на врати

Денешните потреби од автоматизација на одредени животни навики не е луксуз туку потреба.

Замислете дека утрово доцните на работа, а надвор е врнежливо…Вашиот автомобил е спремен за стартување, а влезната врата е затворена 🙁 🙂 .
Потребно е да излезете надвор да ја отворите вратата, да го придвижите возилото напред, да ја затворите вратата и да продолжите со Вашето движење…..
А сето ова може да се направи само со притискање на 1 копче, интересно нели ?

Нудиме решенија за автоматизација на врати и порти од 2-та најдобри италијански производители BFT и FAAC.

Системите одлично се вклопуваат и имплеменитаат на секаков вид нови и постоечки врати.