Home » Безбедносни системи » Видео надзор

Системите за видео надзор кои ги дизајнираме и вградуваме во приватни или деловни објекти без разлика на големината и обемот на работа се со врвен квалитет и комплетно проектирани за максимално задоволување на потребите на клиентите.

Користиме само квалитетна и проверена технологија од производителот DAHUA Technology.

Можеме да Ви понудиме аналогна и дигитална платформа во склад со Вашите потреби.

ЦЕНОВНИК ЗА ОПРЕМА ЗА ВИДЕО НАДЗОР