MediaNet SmallBiz

MediaNet SmallBiz
MediaNet SmallBiz
Product Code: SmallBiz
Availability: In Stock
Price: 6,000.00ден
Ex Tax: 6,000.00ден

Софтверот е наменет за водење на мали бизниси како, продавници на мало, ресторани и пицерии, сервиси и останати услужни бизниси. Истиот ги има следните можности:

 • Внес на артикли (производи и услуги), нивна поделба по оддели и групи и дефинирање на евиденција на лагер
 • Евдиенција на Фирми, и нивна поделба на Купувачи, Добавувачи или Физички лица
 • Подесување на корисници на програмата (продавачи, келнери, сервисери...) и дефинирање на администраторски права
 • Продажба со автоматско издавање на фискална сметка
 • Прием на роба и штампање на ПЛТ
 • Креирање на Испратници, Фактури, Профактури, Нивелации на цени
 • Евиденција на сервисни налози
 • Издавање на Гаранции
 • Водење на КДФИ - Книга за Дневни Финансови Извештаи
 • Автоматско печатење на Книга за Евиденција во Трговијата - ЕТ
 • Материјална евиденција со можност за подесување на Нормативи за Пицерии и Ресторани
 • Финансова евиденција на Купувачи и Добавувачи
 • Можност за мрежно поврзување како и поврзување за работа преку интернет

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Powered By OpenCart
НЕТИСМак системи © 2018